top of page

Tijd doorbrengen met hun + onze hond Buddy vind ik héérlijk! Schelpen zoeken op het strand, marshmallows roosteren -boven ons eigen gemaakte vuurtje-, filmavondjes met popcorn en heel hard zingen (+ dansen) zijn onze favoriet. 

DSC08504-2.jpg
DSC04951-2.jpg

Over mij

Hi, even voorstellen. Mijn naam is Linda maar ik word ook vaak Linn genoemd (dus voel je vrij dat ook te doen:)). Ik ben 33 jaar en woon in Dirksland (een dorpje op het eiland Goeree-Overflakkee). Getrouwd met mijn lieve man Rudy en samen trotse ouders van onze dochters Sarah en Fayen. 

Daarnaast voetbal ik graag, elke maandag en zaterdag sta ik (als ik geen shoots heb) op het veld om een balletje te trappen. Ook word ik blij van kleding, interieur en kan ik enorm genieten van een wandeling in de natuur, beachvolleyballen met de familie, een dagje wellness, spelletjes doen + persoonlijke gesprekken voeren onder het genot van theetje of biertje.

DSC08575-2.jpg
Linnfotografie Goeree Overflakkee-2475.jpg
000025-2.jpg
Linnfotografie Goeree Overflakkee-07865.jpg

Fotograferen is mijn passie én - lucky me - ook al zo’n zeven jaar mijn fulltime job! Met als grootste focus het vastleggen van de liefde tussen bruidsparen. Daarnaast ben ik in ‘laagseizoen’ (okt-maart) ook te boeken voor familie, love, portret en brandingshoots!

 

Het lijkt me erg leuk jullie te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen.

Samen bespreken we jullie ideeën zodat ik jullie UNIEKE VERHAAL mooi in beeld kan brengen.

 

Ik kan niet wachten, see you! X

bottom of page